Souhlas GDPR

Dobrý den,

v souvislosti s nařízením Evropské unie o ochraně osobních údajů GDPR si Vás dovolujeme požádat, jako správci osobních údajů, o Váš souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání pozvánek, upozornění a dalších informací ve spojitosti s akcemi GALÉN-SYMPOSION.

V systému máme již uložené dřívější dílčí souhlasy, které souvisí se zasíláním emailů. Budeme rádi, když aktualizujete své údaje a souhlas v souvislosti s posíláním dalších nabídek.

Zároveň si Vás dovolujeme upozornit, že v případě odmítnutí udělení tohoto souhlasu, Vám nebudeme moci nadále zasílat pozvánky a upozornění na akce.

Děkujeme za Váš čas

GALÉN-SYMPOSION, s.r.o.




Tímto čestně prohlašuji, že mnou uvedené údaje jsou pravdivé a úplné. Současně nyní prohlašuji, že zaměstnancům GALÉN - SYMPOSION, s.r.o., se sídlem Vinohradská 343/6, 120 00 Praha 2, IČ: 26 42 09 29, uděluji ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně osobních údajů a zákona č. 480/2004 Sb.,o některých službách informační společnosti, uděluji souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu výše uvedeném pro správu, zpracování a uchování osobních údajů (více zde). Pro další práci s on-line systémem je nutno SOUHLASIT.
Emailem budou zasílány pozvánky a další informace ve spojitosti s akcemi GALÉN-SYMPOSION. Tento souhlas je možno kdykoliv zrušit.
 
Galén - Symposion
Copyright © 2013 Galén Symposion, All Rights Reserved
tvorba www stránek People For Net a.s.
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. Souhlasím Další informace